Samfunnsøkonomene passerer 3000 medlemmer!

Etter jevn vekst de siste årene har Samfunnsøkonomene passert 3000 medlemmer. Hils på Sigrid Koppen Håland. Hun er medlem nr. 3000.

[vc_row el_class=»innlegg_topp» css=».vc_custom_1547724808525{background-color: #ffffff !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_raw_html]JTVCd3B2LXBvc3QtbW9kaWZpZWQlMjBmb3JtYXQlM0QlMjJqLiUyMEYlMjBZJTIyJTVE[/vc_raw_html][vc_custom_heading source=»post_title» font_container=»tag:h1|text_align:left» use_theme_fonts=»yes»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=»innlegg_topp»][vc_column width=»1/2″][vc_column_text el_class=»ingress»]

 

 

Etter jevn vekst de siste årene har Samfunnsøkonomene passert 3000 medlemmer! Hils på Sigrid Koppen Håland. Hun er medlem nr. 3000.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»13660″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sigrid har master i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen og arbeider til daglig i Skyss i Vestland fylkeskommune. Hun sier at hun meldte seg inn i foreningen fordi hun mener det er viktig å være fagorganisert, og på den måten ha innflytelse på egen arbeidsplass.

Sigrid forteller at hun i Skyss arbeider som markedsanalytiker/seniorrådgiver, og har et mål om at organisasjonen skal bli mest mulig kundedrevne i beslutninger som tas. Hun forteller at det oppleves meningsfylt å skulle bidra til at flere parkerer bilen og gjør reisene sine mer miljøvennlige.

Samfunnsøkonomene er stolte over å ha passert 3000 medlemmer, og vi er glade for at Sigrid og 2999 andre velger å være medlemmer i foreningen vår. Vi arbeider kontinuerlig for å svare til forventningene våre medlemmer har til oss. Som symbol på at Sigrid ble medlem nr. 3000 oversender vi et Universalgavekort på 500,-.

Det er hyggelig å se at stadig flere ser viktigheten og nytten av å være medlem i Samfunnsøkonomene, sier generalsekretær Sigurd Løkholm. Samfunnsøkonomene bidrar til å fremme samfunnsøkonomifaget, og er samtidig en sentral aktør i den norske modellen. Våre medlemmer nyter godt av vårt tariffarbeid og vår juridiske bistand. Svært mange medlemmer benytter seg også av de andre medlemstilbudene, slik som faglige samlinger, bank- og forsikringstilbud, karriererådgivning mm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]