Akademikerne Pluss

Kollektive forhandlet medlemsfordeler

Hva er Akademikerne Pluss ?

Det er et selskap som er eid av 12 foreninger i Akademikerne. Foreningene har gått sammen for å kunne gi de beste medlemsfordelene til sine medlemmer. Til sammen representerer Akademikerne Pluss rundt 180 000 medlemmer.

Akademikerne Pluss ble stiftet i 2018. Medlemsfordelene er foreløpig kun i startfasen. Det vil komme flere fordeler etterhvert. Følg med på våre og Akademikerne+ sine nettsider for kommende medlemsfordeler. For oppdaterte informasjon om medlemsfordeler i Akademikerne Pluss, gå inn på deres nettsider: https://akademikernepluss.no

Medlemsfordeler

Bertel O. Steen

Rabattavtale på bil. Rabatter mellom 3% til 13% på bilmerkene Mercedes-Benz, Smart, Peugeot, Citroën, DS, Opel og Kia.

Handelsbanken

Vær trygg på at banken gir deg den beste renten. Akademikerne+ forhandler renten fortløpende for deg.

Forsikring

Gjennom Storebrand har Akademikerne Pluss forhandlet frem svært gunstige forsikringsavtaler.

Pensjons- og fondsavtale med Kron

Avtalen med Kron gir tilgang til enkel og rimelig pensjons- og fondssparing for deg som medlem. Tilbudet er relevant for alle som sparer i fond eller til pensjon, enten gjennom arbeidsgiver eller på egenhånd.

Gunstig mobilavtale- Chilimobil

Gjennom avtalen med Chilimobil får du som medlem rabatt på telefonabonnement som allerede er blant de billigste på markedet. Dette med full dekning fra Telia. Det er ingen krav om at telefonabonnementet må tegnes for deg som er medlem. Det kan tegnes for barn, ektefeller, foreldre eller andre.

Gourmemat fra Oluf Lorentzen

Oluf.no er en nettbutikk med et bredt utvalg av oster, skinker og gourmetmat fra hele verden. Gjennom Akademikerne + får du nå 20% rabatt.

Naardic Training

Som medlem får du opptil 25% rabatt på medlemskap hos Naardic. Naardic Training tilbyr online, live og interaktiv trening med noen av Norges beste trenere. Naardic tilbyr opp til 15 ulike timer om dagen

Actic

Actic har 22 treningssentere over hele landet, og gjennom Akademikeren Pluss får du 16% rabatt på medelmskap. Ta kontakt med ditt nærmeste treningssenter og oppgi ditt medlemskap i foreningen for å få rabatt.

A+ Samfunnsøkonomene app

Samfunnsøkonomene har forhandlet frem gunstige avtaler for medlemmene i en årrekke. Akademikerne Pluss, som Samfunnsøkonomene er en del av, har også forhandlet frem medlemsfordeler på vegne av 12 av sine medlemsforeninger. Nå har vi samlet alle fordelene for deg i en og samme app. Appen kan lastes ned i App store eller i Google Play.