Personvern

Samfunnsøkonomene har utarbeidet en personvernerklæring som inneholder opplysninger om dine rettigheter etter personopplysningsloven og personvernforordningen.

Samfunnsøkonomene har utarbeidet en personvernerklæring som inneholder opplysninger om dine rettigheter etter personopplysningsloven og personvernforordningen. Dette inkluderer informasjon om dine rettigheter som registrert (personvernforordningen artikkel 15-22 og 34), samt våre plikter etter personvernforordningen (artikkel 13 og 14).

I tillegg til personvernerklæringen har foreningen rutiner for behandling av personopplysninger, internkontroll for å sørge for at disse rutinene etterleves, samt rutiner for håndtering av eventuelle brudd på personverndirektivet og personopplysningsloven.

Informasjonskapsler

Det blir innhentet ikke-personlig informasjon fra alle som besøker www.samfunnsokonomene.no. Informasjonskapsler er små filer som lagres på datamaskinen og brukes for å bedre brukerens opplevelse av nettstedet. Informasjonskapsler kan brukes av nettsider for å gjenkjenne gjentatte besøk, spore bruksatferd samt samle data som muliggjør forbedring av innholdet. Dersom besøkende ikke ønsker at slik informasjon blir lagret, tillater de fleste nettlesere at informasjonskapsler avvises.

Webanalyse

Samfunnsøkonomene samler inn anonyme opplysninger om besøkende på nettsiden. Denne informasjonen brukes til å forbedre samt videreutvikle nettsiden vår. Typisk informasjon som blir lagret er antall klikk på en sak, hvor lenge besøket på siden var, hvilken nettleser som benyttes samt hvilken side brukeren kom fra.

Samfunnsøkonomene benytter analyseverktøyet Google Analytics og gjøres via Google Tag Manager. Det er ikke mulig for Samfunnsøkonomene og isolere ip-adresser eller på annen måte knytte besøk på nettsiden til en person. Funksjonen «Do Not Tracks» er inkludert i de fleste nye nettlesere, og kan benyttes av besøkende som ikke ønsker å bli registrert.

Videresalg av informasjon

Informasjon som er hentet inn fra samfunnsokonomene.no vil under ingen omstendighet bli videresolgt.