Ledig studentstilling hos Samfunnsøkonomene

Samfunnsøkonomene er Norges eneste fagforening utelukkende for samfunnsøkonomer. Foreningen har ca. 2600 medlemmer og er tilsluttet Akademikerne. Samfunnsøkonomene har fire ansatte og holder til sentralt i Oslo.

[vc_row el_class=»innlegg_topp» css=».vc_custom_1547724808525{background-color: #ffffff !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_raw_html]JTVCd3B2LXBvc3QtbW9kaWZpZWQlMjBmb3JtYXQlM0QlMjJqLiUyMEYlMjBZJTIyJTVE[/vc_raw_html][vc_custom_heading source=»post_title» font_container=»tag:h1|text_align:left» use_theme_fonts=»yes»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=»innlegg_topp»][vc_column][vc_column_text el_class=»ingress»]Samfunnsøkonomene er Norges eneste fagforening utelukkende for samfunnsøkonomer. Foreningen har ca. 2600 medlemmer og er tilsluttet Akademikerne. Samfunnsøkonomene har fire ansatte og holder til sentralt i Oslo.[/vc_column_text][vc_column_text]Samfunnsøkonomene opplever en stabil medlemsvekst, og har derfor i en periode behov for å utvide staben. Vi ønsker en initiativrik og fleksibel samfunnsøkonomistudent med gode samarbeidsevner til en prosjektstilling. I hovedsak vil du arbeide en dag i uken, men i perioder vil det være behov for merarbeid. Slikt arbeid vil i så fall avtales med studenten i forveien. I en oppstartsfase på 3 uker vil det være en mer intensiv arbeidsperiode i forbindelse med opplæring.

Stillingen er fleksibel og kan fint kombineres med studier.

Arbeid i en fag- og interesseforening gir deg en spennende innføring i et arbeidsområde hvor både fag og politikk står sentralt. Som studentmedarbeider må du ha god muntlig og skriftlig formuleringsevne. Du må være forberedt på å få flere ulike arbeidsoppgavr og til tider en hektisk jobbhverdag.

Som studentmedarbeider vil du blant annet ha ansvar for å:

  • Holde medlemsregisteret oppdatert
  • Finne artikler fra vårt tidsskrift som passer til publisering på sosiale medier
  • Være arrangør for studentarrangementer
  • Være en ekstra ressurs i perioder med mye aktivitet

Samfunnsøkonomene er i en spennende periode hvor vi opplever en god medlemsvekst. Vi ønsker å få flere, og kommer derfor å lansere mange spennende tilbud fremover for våre medlemmer. Vi kan tilby en spennende jobb hvor du vil få være med å bygge på en organisasjon i vekst. Du vil få god erfaring fra organisasjonslivet og god arbeidserfaring.

Vi ser etter deg som er:

  • Samfunnsøkonomistudent, helst på 3. året eller senere
  • Engasjert og initiativrik
  • Fleksibel til å kunne jobbe ekstra i perioder med mye aktivitet
  • Utadvendt

Søknad og CV sendes snarest til sigurd.lokholm@samfunnsokonomene.no, og senest innen 19. mars 2018. Kontakt generalsekretær Sigurd Løkholm på tlf. 932 35 888 eller advokatfullmektig Fredrik Riise på tlf. 47 66 40 04 om du har spørsmål til stillingen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]