Enkel, gunstig og forutsigbar pensjonsavtale for næringsdrivende

Vi har fremforhandlet en gunstig samarbeidsavtale med Storebrand. Avtalen gir deg som selvstendig næringsdrivende forutsigbare pensjonskostnader – uavhengig av størrelsen på bedriften.

[vc_row el_class=»innlegg_topp» css=».vc_custom_1547724808525{background-color: #ffffff !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_raw_html]JTVCd3B2LXBvc3QtbW9kaWZpZWQlMjBmb3JtYXQlM0QlMjJqLiUyMEYlMjBZJTIyJTVE[/vc_raw_html][vc_custom_heading source=»post_title» font_container=»tag:h1|text_align:left» use_theme_fonts=»yes»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=»innlegg_topp»][vc_column][vc_column_text]På vegne av våre medlemmer har vi sammenlignet leverandører, og fremforhandlet en gunstig samarbeidsavtale med Storebrand. Avtalen gir deg som selvstendig næringsdrivende forutsigbare pensjonskostnader – uavhengig av størrelsen på bedriften. Du, derimot, får tid til å fokusere på helt andre ting.

Storebrand har jobbet med bærekraftige investeringer i over 20 år. Hos Storebrand blir pensjonspengene investert i selskapene som Storebrand mener er best rustet for fremtiden, selskaper de tror kan gi deg både i pose og sekk: En bedre pensjon, og en god verden å gå av med pensjon i. Les mer her.

Som selvstendig næringsdrivende og pensjonskunde i Storebrand blir du med i et kostnadsfritt lederprogram, kalt Storebrand Pluss. Her hjelper Storebrand deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt din økonomi, både som privatperson og selvstendig næringsdrivende.

Klikk her for å ta kontakt med Storebrand for å motta et uforpliktende tilbud på pensjon.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]