En app med alle medlemsfordelene rett i lomma

Samfunnsøkonomene har forhandlet frem gunstige avtaler for medlemmene i en årrekke. Nå har vi samlet alle fordelene for deg i en og samme app.

[vc_row el_class=»innlegg_topp» css=».vc_custom_1547724808525{background-color: #ffffff !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_raw_html]JTVCd3B2LXBvc3QtbW9kaWZpZWQlMjBmb3JtYXQlM0QlMjJqLiUyMEYlMjBZJTIyJTVE[/vc_raw_html][vc_custom_heading source=»post_title» font_container=»tag:h1|text_align:left» use_theme_fonts=»yes»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space height=»40px»][vc_column_text]Samfunnsøkonomene har forhandlet frem gunstige avtaler for medlemmene i en årrekke. Akademikerne Pluss, som Samfunnsøkonomene er en del av, har også forhandlet frem medlemsfordeler på vegne av 12 av sine medlemsforeninger. Nå har vi samlet alle fordelene for deg i en og samme app.[/vc_column_text][vc_empty_space height=»20px»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»12807″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=»innlegg_topp»][vc_column][vc_column_text]Den nye Samfunnsøkonomene-appen gir deg enkel tilgang til både våre og Akademikernes medlemsfordeler. Med appen i lomma har du full oversikt over alle de økonomiske fordelene du kan benytte som medlem i Arkitektenes fagforbund.

I appen A+ Samfunnsøkonomene får du også medlemsbeviset rett i lomma, og du kan enkelt benytte deg av de mange fordelene du får gjennom ditt medlemskap. Du får for eksempel gode bank-, pensjon- og forsikringsavtaler, god rabatt på kjøp av bil, tilbud på telefonabonnement og karriererådgivning.

Du kan også, om du ønsker det, få varsler om aktuelle kampanjer og fordeler som kan gi deg en ekstra trygghet i hverdagen, eller bare spare deg for noen kroner.

Prøv appen selv! Last ned fra Google Play eller App Store.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]