Invitasjoner til Kandidattreffet 2024 er nå sendt ut! 

Publisert: 19. desember 2023 av Sara Åsatun


Alle studentmedlemmer av Samfunnsøkonomene skal nå ha fått en personlig invitasjon til Kandidattreffet 2024 tilsendt på e-post. Om du ikke har fått invitasjon kan du sende en mail til sara@samfunnsokonomene.no så skal vi få ordnet opp i det.

På Kandidattreffet 2024 får du møte fremtidige arbeidsgivere, få CV-hjelp, ta CV-bilde, løse case-oppgave og dra på speed-intervju om du ønsker det. Dette er en unik mulighet til å få et innblikk i hvordan det er å være samfunnsøkonom i flere ulike virksomheter i Norge.

Du kan nå melde deg på!
Årets event foregår i Oslo, på Meet Ullevaal og det starter 09.00 og slutter ca. 16.00. Kandidattreffet er helt gratis, og kommer du langveisfra har vi reisestipend som kan dekke noe av reisen. 
Påmeldingsfrist er 26.januar.

Når det nærmer seg vil alle registrerte påmeldte få tilsendt en lenke til vår arrangementside for Kandidattreffet, her vil du få informasjonen du trenger. Vi vil også oppdatere deg i sosiale medier og gjennom nyhetsbrev. 

Obs: Du må ha betalt kontingenten din innen slutten av januar 2024 for å delta.

Kjenner du noen som ikke er medlem, men som dette hadde vært interessant for?  Studentmedlemskap koster bare 300 kr! Og det er mange medlemsfordeler.
Be dem melde seg inn og sende en mail til sara@samfunnsokonomene.no så får de også en personlig invitasjon.

Vi håper å se dere alle der! Følg med i nyhetsbrev og i våre sosiale medier for en oppdatering på hvilke bedrifter dere vil møte der og kanskje det dukker opp en konkurranse.

Vi og bedriftene ser frem til å treffe dere på Kandidattreffet 2024 den 15. februar.