Bilde av Generalsekretær Helga Bull

Kjære leser av Samfunnsøkonomen

Publisert: 25. September 2024 av Sara Åsatun

Fra i dag får du lese tidsskriftet digitalt fra ny nettside. 
Samfunnsøkonomen er et norsk fagtidsskrift som formidler økonomisk forskning og aktuell analyse innen samfunnsøkonomi. Tidsskriftet har siden 1958 blitt sendt ut med posten til medlemmer av Samfunnsøkonomene, daværende Sosialøkonomisk samfunn. Tidsskriftet er populært og verdsettes høyt av våre medlemmer.

Vi er glade for å ha så trofaste lesere, og vi vet at flere koser seg med å lese tidsskriftets papirutgave. Samtidig leser mange tidsskriftet på nett og savner en bedre digital utgave med flere funksjoner. De siste årene har vi blant annet fått tilbakemelding fra flere av dere om at det er vanskelig å dele enkeltartikler fra tidsskriftet digitalt.

For å imøtekomme ønskene om en bedre leseropplevelse på nett har vi nå laget en ny nettside for tidsskriftet som lanseres i dag, samtidig som at årets 4. utgave kommer.For å finansiere den nye nettsiden vil ikke tidsskriftet sendes ut i posten resten av året. Det neste nummeret som vil komme i posten vil etter planen være utgave 1 2025.

Vi håper alle våre trofaste lesere har forståelse for denne prioriteringen, og at dere liker den nye nettsiden til Samfunnsøkonomen like godt som vi gjør.

Utgave 4 av Samfunnsøkonomen leser du nå her  

Med Vennlig Hilsen 
Generalsekretær Helga Bull